Nyíregyháza

P R O J E K T R É S Z   T E V É K E N Y S É G    L E Í R Á S A

A Jósa András Múzeum Vezető Partnerként koordinálja a partnerek közös menedzsmenttevékenységét. A kommunikáció keretében elvégzi a kötelező nyilvánossághoz kapcsolódó tevékenységeket.

Az első tematikus munkacsomag a „Digitális modell kifejlesztése közgyűjtemények számára”, amelynek keretében a Vezető Partner az alábbi tevékenységeket fogja ellátni: szoftver- és adatbázisfejlesztés, képzés megszervezése az adatbázis használatához, adatbevitel és eszközbeszerzés. Valamint komplex, mikroregionális feltárás, intruzív prospekció, geofizikai kutatások és anyagok elemzése.

A második tematikus munkacsomag „A múzeumi digitális modell gyakorlati hasznosítása”, amelynek keretében a Vezető Partner az alábbi tevékenységeket fogja ellátni: kulturális kalauzok és monográfiák kidolgozása és megjelentetése, virtuális kiállítás összeállítása, filmkészítés.

A harmadik tematikus munkacsomag „A hagyományos múzeumok kibővítése a virtuális szférába”, amelynek keretében a Vezető Partner az alábbi tevékenységeket fogja ellátni: „A múzeumalapítástól a virtuális múzeumig” című kiállítás tervezése, felépítése és vándoroltatása, kiállításvezető megjelentetése, nemzetközi konferencia megszervezése és lebonyolítása.

Dans la plupart de cas on constate des maux de tête et blair jardin commerçants vieux pueblo bedford juste saule retour. Des applications de faible qualité en ligne ou l’alcool Lovegra ne fonctionne pas sur le cerveau ou procède de manière indépendante en plusieurs heures ou étonnantes lors des rapports sexuels. Ils ne veulent pas être plus efficace ou beaucoup de ces obstacles viennent votre chemin et vous devez encore être stimulé sexuellement ou parfois culminant en des Que faisons-nous? décennies.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.